Flyplasstransport - Finn billig busstransfer i utlandet

Har dere bestilt sydenturen selv? Eller har dere ikke ordnet transport fra flyplass og hotell enda?

Fortvil ikke, Resorthoppa skaffer deg en billig løsning for flyplasstransport i hele verden.

Resort Hoppa har kontorer i West Byfleet og Gatwick, og er en autorisert agent for leverandører som opererer i over 94 land, gjennom 473 flyplasser og 4320 destinasjoner. Resort Hoppa spesialiserer seg på transporttjenester som shuttle, privat, VIP og bedriftskunder 24 timer i døgnet og 7 dager i uken, og kjører til alle de populære feriestedene, skiområdene, byene og utenfor allfarvei. Resort Hoppa utvikler stadig sine produkter og tjenester, samt destinasjonene hvor de opererer rundt i verden.

Buss er felles transport som kjører fra de største flyplassene og feriestedene i de mest populære byene som for eksempel Alicante og Benidorm i Spania. Kunden betaler for ett sete i bussen og deler transporten med andre reisende som skal til samme destinasjon eller en destinasjon som ligger på samme kjørerute. Avhengig av behovet, kan kjøretøyet variere fra minibuss til større busser.

Privat transport er tilpasset de individuelle behovene til kunden som betaler for å bli kjørt rett til sitt feriested. Kjøretøyene er tilgjengelige i alle typer og størrelser, avhengig av størrelsen på reisefølget. Vi tilbyr denne tjenesten både for den som reiser alene og for de som reiser i grupper.

Resort Hoppas kjøretøy - Det tilbys en rekke kjøretøytyper – personbiler, minibusser, busser, limousiner og til og med båttaxier! Alle kjøretøyene er velholdte og må tilfredsstille lokale, nasjonale eller EUs regelverk. Vi samarbeider kun med velrennomerte transportselskaper og velger våre utenlandske leverandører med omhu. Slik kan vi sikre oss et høyt nivå på kvalitet og service på alle våre transport tilbud. 

You are here