Miami

miami

Perfekt bryllupsreise? Priseksempel: 2 personer, 2 uker i Florida på 3-stjerners hotell og 1 uke på Cruise i Karibien. Fra kun kr 27.500,-

Priseksempel: 2 voksne og 2 barn, 3 uker i Florida og 1 uke på Cruise i Karibien. 3-stjerners hotell i Miami, Orlando og Daytona Beach. Inkludert leiebil i 2 uker. Fra kun kr 45.000,-

 


Miami Beach, et sted der du aldri har det kjedelig På Collins- og Washington Avenue og gågaten Lincoln Road finner du mange hyggelige butikker. På kveldstid starter fornøyelseslivet, og stemningen er på topp. Det beste i Miami Beach er nok de lange, herlige sandstrendene. Disse er klassifisert som USAs beste, og du kan velge og vrake mellom 16 forskjellige familievennlige badestrender.

Miami er også et glimrende utgangspunkt for enten å dra på besøk til Disneyland i Orlando, eller å reise på Cruise i karibien.

Priseksempel: 2 personer, 2 uker i Florida på 3-stjerners hotell og 1 uke på Cruise i Karibien. Fra kun kr 25.500,-


miami-beach-palm-trees

miami

Viktig:

  • Våre priseksempler er totalpris for alle reisende.
  • Priseksempel er priser som vi har funnet for våre kunder den siste tiden. Prisene kan variere, og spesielt i høysesong.
  • Priser oppgitt i eksempel er i de fleste tilfeller t/r Oslo, men vi søker alltid fra din nærmeste flyplass ved vårt prissøk.

Finner du ikke ditt reisemål i forslagene over? Fortvil ikke, vi finner best pris til ditt reisemål uansett hvor du ønsker å reise. Prøv vårt prissøk i dag!

You are here