Italia

roma
Roma

Priseksempel Roma: 2 personer til Roma: 5 dager t/r fly + 5 netter på 4 stjerners hotell, kr 4.480,-

Italia - Landet der alle steder har sin spesialitet på mat og vin. ’
Landet er kjent for sin kunst og kultur, og med verdenskjente byggverk som Colosseum, det skjeve tårn i Pisa, Forum, Pantheon og Forum for å nevne noen av dem- er det lett å sitte igjen med mange sterke inntrykk.

Besøk en av Italias største byer. Roma er et museum i seg selv, I hver eneste bydel finner du flotte kirker, gallerier, kunsstskatter, oldtidssmonumenter og runier, for å nevne noe.

Innenfor byen finner man også Vatikanstaten som er verdens minste stat.
Liker du å shoppe er handlegaten Via Dei Condotti noe for deg. Her finner man kjente merkevarer for de kresne.
Er du nyforelsket er Roma byen som får hjertet til å slå enda fortere. Besøk en av de mange parkene som setter prikken over i`en på den perfekte kjærlighetsferien.
Byen skaper romantikken, man trenger bare å puste den inn.

Hvis du ønsker strandliv kan man ta toget fra byen og hoppe av på Cristoforo Colombo som ligger 40 minutter unna.
Andre byer som er verdt et besøk er Napoli i sør som i følge myten er pizzaens fødested, eller Milano som er kjent for sine mange kjøpesentre, mote og design. Man har Venezia med sine mange broer og arkitektur- også kjent som kjærlighetens by. Et uforglemmelig reisemål uteom det vanlige for de som vil oppleve noe spesielt og unikt.

Venezia
Venezia

Viktig:

  • Våre priseksempler er totalpris for alle reisende.
  • Priseksempel er priser som vi har funnet for våre kunder den siste tiden. Prisene kan variere, og spesielt i høysesong.
  • Priser oppgitt i eksempel er i de fleste tilfeller t/r Oslo, men vi søker alltid fra din nærmeste flyplass ved vårt prissøk.

Finner du ikke ditt reisemål i forslagene over? Fortvil ikke, vi finner best pris til ditt reisemål uansett hvor du ønsker å reise. Prøv vårt prissøk i dag!

You are here