Spania


Benidorm

Reis til Spania

Priseksempel Malaga: 2 voksne, 2 barn, Fly t/r Malaga, 1 uke på 4 stjerners Hotell, pris fra kr 7.800


Spania - noe for alle! Hva med en storbyferie til Barcelona? Besøk verdenskjente bygninger, et uteliv for den kresne, shopping i Cortes Del Ingles, eller vil du kanskje bare nyte en sol&bad ferie langs Solkysten?

For de som liker sol og bad er mulighetene mange. Costa Del Sol har strender som strekker seg over 20 mil, så her kan man velge og vrake. Torremolinos er et vakkert kyststopp som ligger 15 km fra storbyen Malaga. Her kan man kombinere storbyferie med solfylte strand-dager. Strandpromenaden kan man rusle kveldsturer og titte innom lokale strandboder, og velge og vrake i et mangfold av restauranter langs stranden. Vil man oppleve Malaga er det bare en ti minutters togtur unna.

LaManga

Priseksempel Alicante: 2 voksne, 2 barn, Fly t/r Malaga, 1 uke på 3 stjerners Hotell, pris fra kr 7.400,-Marbella

Viktig:

  • Våre priseksempler er totalpris for alle reisende.
  • Priseksempel er priser som vi har funnet for våre kunder den siste tiden. Prisene kan variere, og spesielt i høysesong.
  • Priser oppgitt i eksempel er i de fleste tilfeller t/r Oslo, men vi søker alltid fra din nærmeste flyplass ved vårt prissøk.

Finner du ikke ditt reisemål i forslagene over? Fortvil ikke, vi finner best pris til ditt reisemål uansett hvor du ønsker å reise. Prøv vårt prissøk i dag!

You are here